In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij op zoek naar versterking in ons keukenteam. Als zelfstandig kok kom je terecht in een ambitieus en gedreven team, waarin passie voorop staat. Gegarandeerd!
Wie zijn wij:
Bar Brasserie De Blend aan het Merwedekanaal in Utrecht is een uitnodigende plek voor elk moment van de dag. Van een kop koffie met een taartje in het zonnetje, complete vergaderlunch, lekker lang dineren tot de vrijmibo met collega’s aan de bar. Wij houden van deze mix, waar men zomaar even aanwaait of reserveert voor een geplande zakelijke samenkomst. All is good bij Bar Brasserie De Blend. Voor elke gelegenheid hebben we de perfecte sfeer en tafel.
Op al onze locaties beschikken we over verschillende ruimtes die we verhuren voor feesten, vergaderingen en groepsdiners. Met een jong en enthousiast team zorgen wij er elke dag voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan en terugkijken op een leuke dag. Daarbij is het voor ons net zo belangrijk dat je een leuke werkdag hebt gehad!
De missie van Utrechtse Horeca Groep is dan ook om de favoriete plek te zijn voor onze gasten en werknemers.
Wil jij ook in deze sfeer werken? Blend in!
Wat ga je doen:
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de bereiding van de gerechten, maak je deel uit van een op elkaar ingespeeld team en druk je een belangrijke stempel op het culinaire niveau van Bar Brasserie De Blend. Wij zoeken iemand die met ons meedenkt, van aanpakken weet en de organisatie laat groeien op culinair gebied.
Wie ben jij:
Je houdt ervan om in teamverband en met passie te knallen in de keuken. Je werkt aan en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken in- en uitgaat. Je kijkt, proeft, ruikt en voegt je eigen finesse aan de gerechten toe. Onder je koksmuts houd je het hoofd koel en zorg je voor een efficiënte en positieve werksfeer binnen het keukenteam.