Utrechtse Horeca Groep

Utrechtse Horeca Groep werd in 2021 opgericht door Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar, Frank Rijkaard en Barry Atsma.

Een bont gezelschap vrienden. De Utrechtse ondernemer Perry speelde bij de oprichting een centrale rol. Zo is hij een jeugdvriend van ondernemer Edwin en begeleidde hij Frank en Marco als manager tijdens hun trainerscarrière. Barry leerde hij kennen op het schoolplein van hun dochters.

Bij dit vriendenclubje borrelde er plannen op om samen iets nieuws te ondernemen. De mannen kwamen geregeld samen bij Dengh en na een tijdje ontstond het plan om in en rond Utrecht te zoeken naar andere bijzondere locaties om mede-Utrechters sfeervolle horeca en sport te bieden.

vlnr: Barry Atsma, Edwin Oosterlaar, Frank Rijkaard, Perry Overeem, Marco van Basten

De basis van Utrechtse Horeca Groep was gelegd. Waarbij het voor de vijf vrienden sinds dag één klip-en-klaar was: “Op unieke locaties bieden wij onze gasten met veel gastvrijheid en plezier een ontspannen uitje. Locaties waar we zelf graag zouden komen.”

Minstens zo belangrijk is hun grootste drijfveer om het nét even anders en beter te doen. Zowel voor de gasten als voor het personeel. Want alles begint met personeel dat met plezier en passie op de werkvloer staat.

“Kom, we gaan iets nieuws ondernemen”

Het begon met Dengh

Perry woonde al een aantal jaar in Leidsche Rijn, waar qua horeca maar bar weinig te beleven was. Dagelijks liep hij een rondje met de hond langs een statige, vervallen herenboerderij; een overblijfsel van het roemrijke Kasteel Den Engh uit 1259. Perry overtuigde Frank van de potentie van dit historisch stukje Utrecht. Samen besloten ze een horeca-avontuur aan te gaan.

Na een grondige verbouwing was Dengh geboren. Het prachtige restaurant met het riante terras is inmiddels al jaren een sfeervolle trekpleister midden in Leidsche Rijn, waarbij het stijlvolle Koetshuis en Kasteeleiland is uitgegroeid tot een zeer populaire trouwlocatie.