Onze locaties

Utrechtse Horeca Groep beheert diverse horecalocaties binnen Utrecht. Elke locatie blinkt op zijn manier uit met unieke en karaktervolle eigenschappen. En toch vinden ze elkaar als het gaat om sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en bovenal gezelligheid. Precies zoals Utrechtse Horeca Groep wil zijn. En het portfolio is groeiende…

Welkom op zo’n beetje de centraalste plek in de stad. Waar je vanuit onze urban kitchen shared plates uit alle windstreken geserveerd krijgt. Waar de lekkerste biertjes worden getapt en frisse cocktails voor je worden geshaket.

Stap binnen in onze urban Italian bar. Hier serveren we je met veel liefde smaakvolle antipasti. En schenken we je mooie Italiaanse wijnen. Geniet aan de bar, op de knusse vide en op ons intieme terras in het gezelligste straatje van de stad.

Dé plek in Utrecht om te sporten en te ontspannen. Hier beleef je 6.500 m² aan spelplezier. Met maar liefst 10 padelbanen, 10 hyperbowlingbanen, 3 squashbanen, fitness, pool en méér. Voor iedereen die ‘Born to play’ is…

De perfecte locatie voor een lekkere pannenkoek of burger met het gezin, een gezellige familiedag en kinderfeestjes. Kortjak ligt dichtbij Kasteel Haarzuilens in een groene omgeving, waardoor het terras populair is onder fietsers en wandelaars.

Onze populaire en historische locatie voor trouwen, feesten en vergaderen. Maar vergeet ons à la carte restaurant met aansluitend terras niet. Een drukbezochte plek door omwonenden, voor een heerlijke lunch of diner!