Onze locaties

Utrechtse Horeca Groep beheert diverse horecalocaties binnen Utrecht. Elke locatie blinkt op zijn manier uit met unieke en karaktervolle eigenschappen. En toch vinden ze elkaar als het gaat om sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en bovenal gezelligheid. Precies zoals Utrechtse Horeca Groep wil zijn. En het portfolio is groeiende…

Bar Brasserie De Blend is een veelzijdige plek in onze geliefde stad, waar in alles wat we doen hospitality centraal staat. Bij De Blend wordt gepraat, gevierd, gewerkt en genoten. Van voorbereiden op een vergadering met een kopje koffie, genieten van een (zakelijke) lunch of diner of gewoon gezellig met vrienden ontspannen.

Welkom op zo’n beetje de centraalste plek in de stad. Waar je vanuit onze urban kitchen shared plates uit alle windstreken geserveerd krijgt. Waar de lekkerste biertjes worden getapt en frisse cocktails voor je worden geshaket.

Stap binnen in onze urban Italian bar. Hier serveren we je met veel liefde smaakvolle antipasti. En schenken we je mooie Italiaanse wijnen. Geniet aan de bar, op de knusse vide en op ons intieme terras in het gezelligste straatje van de stad.

Dé plek in Utrecht om te sporten en te ontspannen. Hier beleef je 6.500 m² aan spelplezier. Met maar liefst 10 padelbanen, 10 hyperbowlingbanen, 3 squashbanen, fitness, pool en méér. Voor iedereen die ‘Born to play’ is…

De perfecte locatie voor een gezellige avond met het gezin, een gezellige familiedag of borrel met collega’s. Kortjak ligt dichtbij Kasteel Haarzuilens in een groene omgeving, waardoor het terras populair is onder fietsers en wandelaars.

Onze populaire en historische locatie voor trouwen, feesten en vergaderen. Maar vergeet ons à la carte restaurant met aansluitend terras niet. Een drukbezochte plek door omwonenden, voor een heerlijke lunch of diner!