Sous chef

Wegens de groei van Utrechtse Horeca Groep en wisselingen in het team zijn wij op zoek naar een nieuwe Sous-chef bij Dengh. Als sous chef

Keukenhulp

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Afwasser

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij

Zelfstandig werkend kok

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Sous chef

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Zelfstandig werkend kok

Sinds november heeft Club Claar haar deuren aan de Voor Clarenburg geopend! Vanwege de nieuwe opening van onze prachtige locatie in hartje Utrecht zijn wij

Zelfstandig werkend kok

Bij Bar Basta zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Heb jij affiniteit met koken en ben je gek op Italiaans eten? Lees

Keukenhulp

Wie zijn wij: HAL22 is dé plek om te sporten en te ontspannen. Om jezelf en elkaar sportief uit te dagen. Fanatiek, maar met een

Zelfstandig werkend kok

Wie zijn wij? Restaurant Dengh bestaat sinds maart 2015 en is gevestigd in Leidsche Rijn aan het Maximapark op een historische locatie tussen verschillende woonwijken.