Vanaf dag 1 werkzaam voor Dengh: Chantal en Lisette

Zonder de betrokkenheid van medewerkers geen Dengh! Chantal en Lisette zetten zich al sinds de opening in 2015 met veel enthousiasme in voor Dengh. Tijd om ze eens beter te leren kennen! >

Omdat Dengh vandaag precies 7 jaar bestaat stellen wij jullie graag voor aan Chantal Tolboom en Lisette van Leersum, die zich al vanaf dag een inzetten om van Dengh, en de andere bedrijven binnen de Utrechtse Horeca Groep, een succes te maken. Tijd om ze eens beter te leren kennen!

Zeven jaar geleden werden de laatste sporen van ridderhofstad Den Engh een nieuw leven ingeblazen: restaurant Dengh. Tijdens een flinke verbouwing van onder andere de boerderij en het koetshuis tekenden de eerste medewerkers hun contract vanuit de bouwkeet (zie foto bouwkeet!). Zo ook Chantal en Lisette.

Chantal werkte vijf jaar lang als Floormanager in het restaurant. Ze regelde alles wat met de werkvloer te maken heeft en weet op iedere Dengh-vraag het antwoord. Inmiddels heeft ze haar werkzaamheden op de vloer verruild voor een kantoorfunctie als Manager HR & Operations waar haar horeca-ervaring goed bij van pas komt.

Net als Chantal is Lisette een echte Dengh-duizendpoot. In de afgelopen jaren heeft ze haar CV flink uitgebreid met verschillende functies die ze binnen het bedrijf vervuld heeft. Van Event Manager tot Sales, en van werken op de vloer tot Backoffice, Lisette is van alle markten thuis. “De afwisseling in het werk, de leuke projecten waar ik mee bezig ben en de vrijheid die ik krijg maakt dat ik er ondertussen al zeven jaar zit.” Momenteel is ze werkzaam als Manager Backoffice and Finance en regelt ze alles rondom de financiën voor de Utrechtse Horeca Groep, waar Dengh onder valt.

Leukste herinneringen

Eén leukste herinnering aan de afgelopen jaren bij Dengh heeft Chantal niet. Dat zijn er een heleboel. Maar wat haar het meest is bijgebleven, zijn de heropeningen na de verschillende lockdowns. “Het praatje maken en terugzien van onze vaste gasten daar werd ik heel erg blij van. Dat is uiteindelijk ook waar we het allemaal voor doen: blije gasten, een gezellig vol restaurant en met veel plezier werken met elkaar.”

De druk en spanning die het opzetten en overnemen van nieuwe bedrijven binnen de Utrechtse Horeca Groep met zich meebrengt zal Lisette niet snel vergeten. “Iedere keer was het spannend en soms wat chaotisch, maar het is vooral heel tof als er een nieuw bedrijf tot stand komt én goed loopt. Je hoeft je wat dat betreft niet te vervelen bij Dengh. Er is altijd wel een nieuwe uitdaging.”

Hoe houden ze het zolang vol?

Hoe ze het al zeven jaar volhouden? Simpel! “Door de leuke collega’s waar we niet alleen heel hard mee werken, maar ook veel mee lachen. We zijn allemaal gedreven om te blijven verbeteren. Dat betekent soms leerzame fouten maken, maar vooral met elkaar tot mooie resultaten komen. Als je eenmaal in het team zit, is de kans groot dat je lang blijft hangen. Zelfs na je studie als ‘grote mensen baan’. Ik ben er trots op dat wij dat hebben weten te creëren met elkaar!”

Wil jij ook komen werken voor de Utrechtse Horeca Groep? Bekijk onze vacatures hier!