Sous chef
Bij Bar Basta zijn wij op zoek naar een zelfstandige sous chef die met veel plezier en passie heerlijke antipasti komt bereiden! Heb jij affiniteit
Locatiemanager
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts heeft Utrechtse Horeca Groep sinds kort Bar Brasserie De Blend geopend. Voor onze spiksplinter nieuwe locatie zijn
Stage Manager/ Ondernemer Horeca
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die bij ons stage komt lopen en zin heeft om veel te leren over het horecavak! Wat
Shiftleaders
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij
Zelfstandig werkend kok
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Floormanager
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Content Creator
Weet jij alle ins en outs van Instagram, Facebook, Linkedin en TikTok? Ben je creatief en heb je oog voor detail? Én heb je liefde
Zelfstandig werkend kok
Sinds november heeft Club Claar haar deuren aan de Voor Clarenburg geopend! Vanwege de nieuwe opening van onze prachtige locatie in hartje Utrecht zijn wij
Keukenhulp
Wij zijn op zoek naar een nieuw keukentalent die onderdeel wil worden van ons team bij Bar Basta! Heb jij affiniteit met koken en ben
Keukenhulp
Wie zijn wij: HAL22 is dé plek om te sporten en te ontspannen. Om jezelf en elkaar sportief uit te dagen. Fanatiek, maar met een