Heropening Kortjak na verbouwing!

Op woensdag 27 juli zijn de deuren van restaurant Kortjak heropend na 5 maanden verbouwen. Met de verbouwing is het restaurant en terras volledig vernieuwd en omgetoverd tot eigentijds pannenkoeken en burgerrestaurant.

De dag voor de grand-opening, op dinsdag 26 juli, hebben de buurtbewoners en vaste gasten van Kortjak alvast kennis gemaakt met het compleet vernieuwde restaurant. Dit uiteraard onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes van de nieuwe kaart!

Kortjak onderdeel van Utrechtse Horeca Groep

Sinds februari 2020 is restaurant Kortjak onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep met als plan om het restaurant te vernieuwen. Corona zorgde echter voor twee jaar uitstel van de verbouwing, waardoor de verbouwing uiteindelijk pas startte in februari 2022.

Met de verbouwing is niet alleen het restaurant vernieuwd, maar ook de menukaart en is team Kortjak in een nieuw jasje (schortje) gestoken!

Team Kortjak

Het vaste Kortjak team staat ook weer klaar om gasten te ontvangen! Daarnaast zoeken wij nog meer Kortjak-toppers voor zowel in de bediening en in de keuken. Enthousiast? Bekijk onze vacatures hier.

Tot snel bij Kortjak! Reserveren voor Kortjak kan hier.