Gezocht: Floormanager Dengh

Wil jij onderdeel worden van een hecht horecateam? Zie jij een uitdaging in het aansturen van een jong team en vind je de afwisseling tussen events en à la carte restaurant leuk? Kom werken bij Dengh! >

Versterking gezocht voor team Dengh
Nu alle coronamaatregelen zijn opgeven in de horeca zien wij dat gelukkig terug in de drukte bij Dengh! Wij kunnen daarom goed versterking gebruiken in het leidinggevendeteam van Dengh. Samen met de andere floormanager en shiftleaders ben jij het aanspreekpunt van onze gasten en medewerkers en zorg je ervoor dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Dengh is een populaire evenementenlocatie voor Leidsche Rijn, voor onder andere bruiloften, vergaderingen en familiefeesten. Ook is het restaurant en terras een plek wat veel bezocht wordt door omwonenden. Als floormanager zal je dan ook werken zowel in het restaurant als op events. Geen een dag is dan ook hetzelfde bij Dengh!

Als floormanager krijg je veel verantwoordelijkheid dus wij zijn opzoek naar iemand met ervaring en het als een leuke uitdaging ziet om een jong team aan te sturen. Je werkt zelf mee in de operatie, maar ook zorg je dat achter de schermen alles op orde is.

Solliciteren en meer informatie
Meer informatie? Lees de gehele vacature hier. Of solliciteer direct en stuur een mailtje naar Chantal en Merel via hr@utrechtsehorecagroep.nl