Dengh 7 jaar!

Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat Restaurant Dengh haar deuren opende. Graag kijken wij terug met jullie op 7 mooie jaren. >

Het ontstaan van Dengh

Perry woonde al een aantal jaar in Leidsche Rijn, waar qua horeca maar bar weinig te beleven was. Dagelijks liep hij een rondje met zijn hond langs een statige, vervallen herenboerderij; een overblijfsel van het roemrijke Kasteel Den Engh uit 1259. Perry overtuigde Frank van de potentie van dit historisch stukje Utrecht. Samen besloten ze een horeca-avontuur aan te gaan.

Na een grondige verbouwing was Dengh geboren. Op de eerste dag van de lente, 21 maart 2015 werd Dengh feestelijk geopend met o.a. de oud-burgermeester van Utrecht, Jan van Zanen.

Het prachtige restaurant met het riante terras is inmiddels al jaren een sfeervolle trekpleister midden in Leidsche Rijn, waarbij het stijlvolle Koetshuis en Kasteeleiland is uitgegroeid tot een zeer populaire trouwlocatie. Zo kwam Dengh meerdere keren in de top 10 van trouwlocaties in Nederland. Ook stond ons terras in de top 20 van de terras top 100! Dit is iets waar wij onwijs trots op zijn.

Coronajaren en groeiende ambities

De afgelopen twee jaar hebben wij ons flexibel hebben op moet denken met de coronamaatregelen die invloed hadden op ons bedrijf. Zo hebben wij onder andere een tompoezenverkoop gedaan tijdens Koningsdag en kerstbomen verkocht op ons terras! Wij zijn er trots op hoe wij met ons team flexibel en creatief zijn omgegaan met pandemie en de invloed die dat had op Dengh.

Ook hebben wij achter de schermen niet stil gezeten. In 2021 is Utrechtse Horeca Groep opgericht door Perry en Frank waarbij Barry Atsma, Marco van Basten en Edwin Oosterlaar zijn aangesloten.

Wij hebben onwijs zin in de komende jaren!