Coming soon: Club Claar

Op zo’n beetje het centraalste plekje van de stad opent Utrechtse Horeca Groep een nieuwe locatie: Club Claar!

In het najaar van 2023 gaat Club Claar geopend worden op zo’n beetje het centraalste plekje van de stad, op Voor Clarenburg 7.

Club Claar gaat de plek zijn waar je met vrienden aan onze eindeloze bar urenlang bijpraat. Of buiten op ons ruime en gezellige stadsterras geniet van de zon. Hier krijg je straks vanuit onze urban kitchen shared plates geserveerd uit alle windstreken.

Onder leiding van Caspar Steegmans (nu locatiemanager bij Bar Basta) en Wesley de Heer (nu chefkok bij Dengh) gaat Club Claar eind oktober geopend worden! Op dit moment wordt er hard gewerkt door ons bouwteam om op Voor Clarenburg 7 een prachtige zaak neer te zetten.

Club Claar wordt een ‘urban kitchen’, gevestigd in een schitterend pand, met een imponerend interieur. Hier vind je kleurrijke prints op sublieme stoffen, een eindeloze lange bar, loungeachtige halfronde zithoeken, een groot en zonnig terras en imposante vergaderruimtes op de 1e etage en 2e etage.

Wil je op de hoogte blijven van het laatst nieuws en de verbouwing? Volg @clubclaar op Instagram!

Lijkt het jou leuk om een aandeel te hebben in het succesvol neerzetten van Club Claar? Neem contact op via hr@utrechtsehorecagroep.nl

Tot snel! Waar? Natuurlijk bij Club Claar.