Coming soon: Bar Brasserie De Blend

Utrechtse Horeca Groep opent in zomer 2024 in het koffiekwartier van Utrecht Bar Brasserie De Blend!

Op Vleutensevaart 100 gaat aankomende zomer de zesde locatie van Utrechtse Horeca Groep geopend worden: Bar Brasserie De Blend. Met Bar Brasserie De Blend willen wij een fijne plek zijn voor buurtbewoners, maar ook voor de werkenden mensen in het koffiekwartier van Utrecht. Van voorbereiden op een vergadering met een kopje koffie, genieten van een (zakelijke) lunch of diner of gewoon gezellig met vrienden ontspannen.

Naast ons restaurant en ruime terras met uitzicht op het Merwedekanaal heeft Bar Brasserie De Blend straks twee aparte ruimtes die geschikt zijn voor grotere gezelschappen, voor bijvoorbeeld het organiseren van een babyshower, borrel, jubileumfeest of voor een zakelijke bijeenkomst.

Kortom: Bar Brasserie De Blend wordt een veelzijdige plek in onze geliefde stad, waar in alles wat we doen hospitality centraal staat. De Bar Brasserie wordt momenteel verbouwd, en wordt naar verwachting feestelijk geopend in de zomer van 2024 onder leiding van Mae-Britt  (nu werkzaam bij Dengh).

Wil je op de hoogte blijven van het laatst nieuws en de verbouwing? Volg @deblendutrecht op Instagram!

Lijkt het jou leuk om een aandeel te hebben in het succesvol neerzetten van De Blend? Bekijk hier de vacatures voor Bar Brasserie De Blend of solliciteer direct via hr@utrechtsehorecagroep.nl