Coming soon: Bar Basta!

We hebben er weer één bij. De Utrechtse Horeca Groep opent in het meest culinaire straatje van Utrecht een vers Italiaans Antipasti concept: Bar Basta!

Als Utrechtse Horeca Groep kon een locatie in de binnenstad niet missen! Per februari 2023 opent Bar Basta haar deuren in de Drieharingstraat, een van de gezelligste straatjes van de stad.

Wie straks onze urban Italian bar binnenloopt, vindt knusse zitplekken waar met veel liefde en creativiteit antipasti gerechtjes worden geserveerd. Eerlijk, simpel maar oh zo smaakvol. Het is bij Bar Basta genieten met hoofdletter B. Dat kan binnen bij en aan de bar, op de knusse vide  én buiten op ons intieme terras in het gezelligste straatje van de stad.

Onder leiding van onze nieuwe collega Caspar Steegmans, gaat Bar Basta geopend worden in februari 2023! Op dit moment wordt er hard gewerkt door het bouwteam om een prachtige zaak neer te zetten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatst nieuws en de verbouwing? Volg @bar_basta op Instagram!

Lijkt het jou daarnaast leuk om een aandeel te hebben in het neerzetten van een vers Italiaans horecaconcept in de Drieharingstraat? Bekijk onze vacatures hier.

Tot snel! A presto!