Club Claar geopend vanaf 1 november

Vanaf woensdag 1 november, is restobar Club Claar geopend in de binnenstad! Hier kan je vijf dagen in de week terecht voor een heerlijke lunch, frisse cocktails en wereldse gerechten om te delen.

Club Claar is de tweede locatie van de Utrechtse Horeca Groep in de binnenstad. Met Bar Basta op twee minuten loopafstand is de binnenstad niet helemaal onbekend terrein! Afgelopen week hebben is alvast de opening van Club Claar gevierd met betrokkenen.

Na een flinke verbouwing van vier maanden tijd openen wij met veel trots de deuren van Club Claar. Club Claar is een restobar gevestigd op Voor Clarenburg 7, op zo’n beetje de centraalste plek in Utrecht stad. Bij Club Claar worden overdag heerlijke koffie’s, taart en toegankelijke lunchgerechten geserveerd en ’s avonds kan je genieten van fris geshakete cocktails en wereldse gerechten om te delen. Bekijk hier alvast de kaart.

In het restaurant en aan de bar op de begaande grond is er plek voor 80 personen, op de 1e verdieping zit zaal Clarenburg en op de 2e verdieping zit zaal Vredenburg, twee aparte ruimtes die apart te huren zijn voor privé diners, zakelijke bijeenkomsten en borrels. Beide zalen hebben een capaciteit van 40 personen. Club Claar wordt geopend onder leiding van locatie manager Caspar Steegmans en chef-kok Wesley de Heer.

Club Claar is geopend van woensdag t/m zondag. Op woensdag t/m zaterdag is Club Claar geopend vanaf 10.00 en op zondag vanaf 11.00. Gedurende de hele week is er ook de mogelijkheid tot huur van onze ruimtes voor bijeenkomsten en privé diners. Reserveren kan via www.clubclaar.nl