Sous chef

Wegens de groei van Utrechtse Horeca Groep en wisselingen in het team zijn wij op zoek naar een nieuwe Sous-chef bij Dengh. Als sous chef

Creative Marketeer (parttime)

Ben jij de creatieve mastermind die onze horecalocaties naar een hoger niveau tilt? Vanwege onze snelle groei zijn wij op zoek naar versterking van ons

Gym medewerker

Wie zijn wij: HAL22 is dé plek om te sporten en te ontspannen. Om jezelf en elkaar sportief uit te dagen. Fanatiek, maar met een

Keukenhulp

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Shiftleaders

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij

Medewerker bediening met ervaring

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Afwasser

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij

Zelfstandig werkend kok

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Sous chef

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Floormanager

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie