Sous chef
Wegens de groei van Utrechtse Horeca Groep en wisselingen in het team zijn wij op zoek naar een nieuwe Sous-chef bij Dengh. Als sous chef
Creative Marketeer (parttime)
Ben jij de creatieve mastermind die onze horecalocaties naar een hoger niveau tilt? Vanwege onze snelle groei zijn wij op zoek naar versterking van ons
Gym medewerker
Wie zijn wij: HAL22 is dé plek om te sporten en te ontspannen. Om jezelf en elkaar sportief uit te dagen. Fanatiek, maar met een
Keukenhulp
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Shiftleaders
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij
Medewerker bediening met ervaring
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Afwasser
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij
Zelfstandig werkend kok
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Sous chef
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie
Floormanager
In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie