Sous chef

Bij Bar Basta zijn wij op zoek naar een zelfstandige sous chef die met veel plezier en passie heerlijke antipasti komt bereiden! Heb jij affiniteit

Locatiemanager

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts heeft Utrechtse Horeca Groep sinds kort Bar Brasserie De Blend geopend. Voor onze spiksplinter nieuwe locatie zijn

Shiftleaders

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie zijn wij

Zelfstandig werkend kok

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Floormanager

In het voormalige hoofdkantoor van de Douwe Egberts opent Utrechtse Horeca Groep binnenkort: Bar Brasserie De Blend. Vanwege de opening van alweer ons zesde locatie

Content Creator

Weet jij alle ins en outs van Instagram, Facebook, Linkedin en TikTok? Ben je creatief en heb je oog voor detail? Én heb je liefde

Zelfstandig werkend kok

Sinds november heeft Club Claar haar deuren aan de Voor Clarenburg geopend! Vanwege de nieuwe opening van onze prachtige locatie in hartje Utrecht zijn wij

Keukenhulp

Wij zijn op zoek naar een nieuw keukentalent die onderdeel wil worden van ons team bij Bar Basta! Heb jij affiniteit met koken en ben

Keukenhulp

Wie zijn wij: HAL22 is dé plek om te sporten en te ontspannen. Om jezelf en elkaar sportief uit te dagen. Fanatiek, maar met een

Floormanager

Bij Dengh zijn wij op zoek naar een floormanager die met een grote passie voor horeca bij ons aan de slag gaat! Wat ga je